Romanian ajojahdit.

Lähde silmiä hivelevissä maisemissa tilanteiden täyteisiin Romanian ajojahteihin

Onko haaveissasi kaataa villisika karju, jonka hampaat ovat +22 cm? Silloin vastauksena on Romania ja Karpaattien vuoristoseutu. Siellä karjut ovat suuria ja isot/näyttävät trofeet yleisiä.

Romanian ajojahti tarjontamme koostuu kahdesta eri paketista, yllä mainitusta vuoristoseudusta ja Länsi-Romaniassa tapahtuvasta tasamaa jahdista.

Jahdit eroavat toisistaan merkittävästi.

Vuoristoseutu tarjoaa sinulle näyttävien trofeiden lisäksi silmiä hiveleviä maisemia, mutta myös haastaa sinua fyysisesti. Maaston haastavuuden takia passiketju viedään paikoilleen jalan, tämä tarkoittaa yleisesti sitä, että viimeinen 1km -1,5 km kävellään. Mitään huippukuntoa alue ei vaadi, mutta peruskuntoa kylläkin.

Ajoja vuoristossa saadaan päivän aikana sen 1 – 3 kpl. Ajot ovat pitkiä, joten passissa paranee olla valppaana koko ajan.  Realistinen päiväsaalis on 8 – 15 sikaa.

Tasamaa jahdit taas muistuttavat maisemaltaan hyvin pitkälti Puolan vastaavia. Niittyjä, peltoja ja tammimetsiä. Tasamaalla saamme ajoja sen 3-5 kpl/vrk , riippuen jahdin ajankohdasta. Trofeet poikkeavat vuoristoseudun vastaavista hieman, hampaat eivät täällä ole niin massiiviset, joskin määrällisesti sikoja on enemmän. Päivän saalis onkin yleisesti 12 – 25 sikaa.

Romaniassa majoituksesta vastaavat hotellit tai majatalo tyyliset ratkaisut, molemmat vaihtoehdot ovat erittäin viihtyisiä. Ruokailu noudattelee perinteistä kaavaa, eli aamupala ja herkullisen täyttävä illallinen majoituksessa, päivällinen maastossa jahdin ohessa.

Lopuksi mainittakoon, että Romania ei ole ainoastaan tunnettu laadukkaista villisian ajojahdeistaan, osaavien yhteistyökumppaneiden ansiosta voimme tarjota sinulle ikimuistoisia hetkiä myös yksilöjahdin parissa. Haluatpa sitten hiipiä Saksanhirvi urosta, kaurispukkia, gemssiä tai villisika karjua on vastauksesi Romania.

Terveisin,
Jani Salmi / Juuso Räsänen
JS Wildexperience / JJ Wildexperience hunting oy
+358400570342